"Mission, Vision and Passion is my MVP!"

Patrick Polak
Managing Partner
Contact us

"Don't feel sorry for the initiatives that didn't work out; regret the ones you missed"

Frank Claassen
Managing Partner
Contact us

"Winning, is learning faster than anyone else!"

Mathijs de Wit
Partner
Contact us

"Risk comes from not knowing what you are doing."

Geert Zanting
Controller
Contact us

"If you define the rice grain, we'll help you conquer the chess board."

Thomas Hannes
Investment Associate
Contact us

"Pride leads to destruction, and arrogance to downfall"

Jaap van Barneveld
Partner
Contact us

"Success is a choice"

Erik Aeyelts Averink
Venture Partner
Contact us

Broekman gunt opnieuw driejarig contract aan Asysco

Published: 25 january 2005

Rotterdam - De Broekman Group en Asysco Software hebben een nieuw driejarig software outsourcing contract afgesloten. Asysco verzorgt reeds 25 jaar onafgebroken alle software ontwikkeling van Broekman en zal dit nu ook het 26e t/m het 28e jaar doen. Dat is een unicum in de ICT industrie. De overeenkomst voor 2005-2007 vertegenwoordigt een waarde van ruim twee miljoen euro.

In de Rotterdamse haven vertegenwoordigt Broekman verschillende van 's werelds grotere rederijen, zowel in de containervaart als in het autovervoer. Op het gebied van automotive logistiek is Broekman een van de grootste spelers voor het achterland van Europa. Asysco, uit Coevorden, ontwikkelt alle automatiseringssystemen van Broekman tailormade.

In 1999 maakte Broekman de overstap van mainframe naar Windows. Dankzij Asysco's product "LION" werd dit migratie project probleemloos uitgevoerd. Martin van der Mee, CFO Broekman: "door de snelle ontwikkelingen in de scheepvaart en speciaal in de automotive dienstverlening, is het van wezenlijk belang dat we zeer snel onze automatiseringsystemen op nieuwe markten en kansen kunnen toespitsen. Asysco helpt ons o.a. hierbij door met "LION" snelle RAD software ontwikkeling te doen en door de vele noodzakelijke integraties en koppelingen te realiseren. Tevens verzorgt Asysco de interfaces tussen de verschillende databases van de Broekman Group en de standaard software."

Voor meer informatie:

m.j.vandermee@broekman-group.nl

jan.vanrouwendal@asysco.com